Autismecafé Assen


 


Autismecafé Assen

Het Autismecafé is een ontmoetingsplek voor ouders van een kind of jongere met autisme. Het ontmoeten van andere ouders is prettig. Het is een echt ouderinitiatief: door ouders, voor ouders. Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom. Vijf keer per jaar worden er avonden georganiseerd rondom een bepaald thema in het Schakelveld in Assen. De gespreksleiding is in handen van Hanneke Kappen. Dit jaar staan de volgende thema's op de agenda:

  Thema s 2019

 26 september          autisme bij meisjes/vrouwen

 21 november           vijf jaar Autismecafé Assen!

 

 

U bent welkom vanaf 19.30 uur in Het Schakelveld, Witterhoofdweg 1A in Assen. De toegang is gratis. Neem gerust iemand mee.

 

Word ook 'Vriend van het Autismecafé'
Per 1 april houdt Stichting Ovaal op te bestaan. Stichting Ovaal is de initiatiefnemer van de Autismecafé's in Nederland geweest. Het Autismecafé voorziet duidelijk in een behoefte, wat wel blijkt uit het toenemende aantal bezoekers. Daarom gaan we per 1 april 2018 zelfstandig door als Stichting Autismecafé Assen. Wil je ons Autismecafé ondersteunen met een eenmalige of vaste bijdrage per jaar om deze avonden mogelijk te maken? Neem dan contact op via onderstaand mailadres. Ook voor meer informatie kun je hier terecht.
Contactpersoon: Karin van Goor
E-mail:
assen@autismecafe.nl