Autismecafé Assen


 

Autismecafé Assen

Het Autismecafé is een ontmoetingsplek voor ouders van een kind of jongere met autisme. Het ontmoeten van andere ouders is prettig. Het is een echt ouderinitiatief: door ouders, voor ouders. Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom. Vijf keer per jaar worden er avonden georganiseerd rondom een bepaald thema in het Schakelveld in Assen. Dit jaar staan er nog twee avonden op de agenda:

 

Thema s 2018 

25 Januari          : Autisme, werk en dagbesteding

29 Maart             :  Autisme en depressie     

14 Juni                 :  Autisme en seksualiteit    

27 September     :  Autisme , angst en dwang 

22 November :  Autisme en onderwijs 

                                                         

U bent welkom vanaf 19.30 uur in Het Schakelveld, Witterhoofdweg 1A in Assen. De toegang is gratis. Neem gerust iemand mee.

Autismecafé Assen is op zoek naar:
• Versterking van het ouderteam: ben jij ouder van een kind met ASS en lijkt het je leuk om mee te helpen met het organiseren van de Autismecafé avonden neem dan contact op via onderstaand mailadres.
• Sponsoren
Eind 2016 stopt de subsidie van het Oranjefonds die wij hebben gekregen voor de opstart van het Autismecafé. Het Autismecafé voorziet in een behoefte wat wel blijkt uit het toenemende aantal bezoekers.  Wil je het Autismecafé ondersteunen met een eenmalige of vaste bijdrage per jaar of wil je meer informatie neem dan contact op met de contactpersoon van het Autismecafé Assen via onderstaand mailadres.

Contactgegevens:
assen@autismecafe.nl  : voor vragen over de avonden, ouderteam,
                                       sponsorgelden etc.
www.autismecafe.nl     :  landelijke website met informatie en agenda van alle
                                       Autismecafé’s in Nederland.